Sint op huisbezoek?

Als je een Sint en Piet(en) wilt laten langskomen, wil je natuurlijk dat dat een onvergetelijk bezoek wordt. Met de Sint en Pieten van Sint In Pijnacker (S.I.P.) ben je verzekerd van een fantastisch verzorgd bezoek, of het nou voor een school, bedrijf of privé-huisbezoek is. De S.I.P. neemt de bezoekjes heel serieus. Omdat elk bezoek uniek moet zijn en de volle aandacht verdient, plant de S.I.P. niet al te veel bezoekjes rond en op 5 december. Het moet geen lopende band werk worden!

Huisbezoekjes aanvragen kan via deze site vanaf 1 oktober. Op dat moment komt het aanvraagformulier weer online te staan. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact op om het bezoek in te plannen. NB: de verzoeken komen meestal snel binnen en we hebben beperkt ruimte en tijd. Wees er dus snel bij!


Bezoek aanvragen

Een standaard huisbezoek duurt een half uur. Sinterklaas komt met twee Pieten langs en strooigoed is inbegrepen in de kosten. Zo'n half uur bezoek kost € 75,00.

Tijdens een standaard bezoek van een half uur kunnen de Sint en zijn Pieten goed aandacht besteden aan maximaal 6 kinderen.

Meer informatie over tarieven/mogelijkheden voor privébezoekjes met meer dan 6 kinderen? Neem contact met ons op via het contactformulier!

Informatie over bezoeken aan scholen, verenigingen, bedrijven en andere instellingen vindt u op onze pagina Sint op bedrijfsbezoek

De S.I.P. bezoekt alleen locaties in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Oude Leede en Den Haag Ypenburg.